top of page

NYITVA TARTÁS

hétfő:                    ZÁRVA

kedd:                    ZÁRVA

szerda:                 ZÁRVA

csütörtök:             ZÁRVA

péntek:                 11:00 - 21:30

szombat:              11:00 - 22:00

vasárnap:             11:00 - 18:30

TELEFON:

06/29-421-574

RÓLUNK

Köszöntjük Önöket vendéglőnk weboldalán.
 
Reméljük, a vendéglőnkben eltöltött órák alatt otthon érzik majd magukat, és a szolgáltatásaink színvonala Önöknek is megfelel. 1989-óta működő vendéglőnk családi vállalkozás. Az elmúlt években igyekeztünk kielégíteni vendégeink, barátaink kívánságait, és a jövőben is ezt szeretnénk tenni.
 

 

 

 

 
Étlapunkon megtalálhatóak magyaros és táj-jelegű ételek, ezen kívül minden évszakban konyhafőnökünk, Gyüre Attila és csapata ajánlatai. Természetesen a rendelkezésre álló anyagokból kívánságaikat teljesítjük.
 
Családi rendezvényeket (esküvő, ballagás, névnap, születésnap), valamint céges évzárókat 200 főig tudunk lebonyolítani. (Rendezvényekhez előrendelés szükséges.)
 
Köszönjük bizalmukat:
A Csárda dolgozói és a Tulajdonosok.

Ha hozzánk jössz, ne hagyd otthon kedvencedet sem! Éttermünkben őt is szívesen látjuk, frissitőt is szolgálunk fel neki.

------------------------

Kutyabarát Étterem

Éttermünkben az adott szezonnak megfelelően állandó étlapunk mellett hetente-kéthetetnte megújuló időszakos ajánlatunkról is választhatsz.

-----------------------

Hétvégi- és szezonális ajánlatok

Kérésre ételeinket glutén-, és laktózmentes változatban is elkészítjük lehetőség szerint, valamint hús nélküli fogásainkból is választhatsz.

----------------------

Glutén-, laktózmentes, vegetáriánus ételek

bottom of page